Uși exterior din lemn stratificat

Uși de exterior din lemn stratificat – o alegere frumoasă pentru orice casă, de la ușa creată în stil tradițional la ușa contemporană.
Alege din mai multe stiluri distincte și tipuri de materiale care este cea mai potrivită pentru tine.

Lemnul din care se execută tâmplăria este triplustratificat profil Eurofalz 68/82 sau 78/82 mm. Lemnul stratificat este mai sigur, mai durabil și mai rezistent în timp, astfel nu apar probleme de încovoiere și modificări structurale, eliminându-se problemele ulterioare. Tâmplăria din lemn stratificat are o structură internă organică compactă, rezistă în mediul natural fără să sufere schimbări majore ale proprietăților fizico-chimice în timp, respiră permanent, nu face condens pe profil nicioadată. Lemnul stratificat permite crearea de forme, texturi și culori unice în domeniul tâmplăriei, obținându-se cu succes forme rotunde și ovale.

Pentru ușile de exterior se folosește lemn cu umiditate de 12% ±2% cu dimensiuni pentru profile de 68/82 mm, 78/82mm și 90/82mm Ușile vor avea deschidere clasică și se va folosi feronerie de foarte bună calitate, de tip WINKHAUS care are 10 ani garanție. Adezivul folosit este aracet marca Jowat 102.20 din grupa D4.

Pentru finisarea și protecția tâmplăriei din lemn stratificat se folosesc lacuri profesionale pe bază de apă marca Sikkens, care includ rășina Powerfeed și pigmenți pe bază de oxizi metalici transparenți. Aceste componente oferă posibilitatea creșterii anduranței în exploatare pentru tâmplăria din lemn stratificat, asigurând, totodată, protecție suplimentară împotriva radiației UV și agenților agresivi de mediu. De asemenea, gradul de transparență specific acestor sortimente permite obținerea unui nivel estetic deosebit al produselor finite.

Ușile sunt prevăzute cu garnituri Q-LON-Schlegel, care se utilizează la etanșare împotriva curenților de aer rece sau cald, împotriva umezelii, zgomotului, prafului. Acest tip de garnituri asigură un grad de etanșeitate superior, având un coeficient de transfer termic de k=0.033W/mk.

Pentru etanșarea geamurilor sau tăbliilor se folosește silicon neutral diverse culori care corespunde DIN 18545 T2, grupa E. Materialul este stabil la temperatura în domeniul -40°C la +180°C, stabilitate bună la îmbătrânire și intemperii.

Galerie video
binale malinoiu
GHID CLIENȚI
Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti in tamplarie din lemn stratificat
binale malinoiu
GARANȚIE
Toate produsele noastre sunt insotite de Certificate de Garantie emise conform legislatiei in vigoare
binale malinoiu
MENTENANȚĂ
Asiguram intretinerea usilor, ferestrelor, feroneriei, finisajului si a garniturilor