Uși interior din lemn stratificat

Uși de interior din lemn stratificat – o alegere frumoasă pentru orice casă, de la ușa creată în stil tradițional la ușa contemporană.
Alege din mai multe stiluri distincte și tipuri de materiale care este cea mai potrivită pentru tine.

Ușile de interior se vor executa din profile de lemn stratificat cu grosime de 45 mm și umiditate de 9% ± 1%.

Feroneria folosită este de tip AGB de origine Italia. Broaștele sunt îngropate cu cilindru, din oțel, cu profunzime de 50 mm, declic inversabil, bombat pe ambele laturi pentru a garanta înlăturarea trepidațiilor ușii când ea este închisă. Corpul broaștei este în întregime închis pe margini pentru a evita infiltrațiile de șpan și praf în mecanismele interne. Balamalele sunt de asemenea din oțel modelul 3D caracterizat de învelișul de material plastic autolubrifiant și antioxidant, aflat în interiorul balamalei, ce asigură o funcționare perfectă a balamalei chiar și după o perioadă lungă de nefolosire. Pivotul balamalei, ce intră în cămașa de plastic, are încastrată în partea superioară o sferă rotitoare din oțel călit care asigură o maximă alunecare și stabilitate. Diametrul balamalei este de 14 mm și înălțimea de 82 mm și asigură reglajul ușii în trei dimensiuni (orizontal, vertical și în profunzime).

Finisajele sunt executate cu lăcuri pe bază de apă, care oferă un aspect estetic excelent, reducând totodată impactul ecologic asupra mediului. Aceste produse au următoarele avantaje: absența de emisii nocive și de miros neplăcut, ușurința în aplicare, elasticitate și întindere bună pe suprafața vopsita și, nu în ultimul rând, rezistența fizico-chimică foarte bună.

Ușile sunt prevăzute cu garnituri Q-LON-Schlegel, care se utilizează la etanșarea ușilor împotriva curenților de aer rece sau cald, împotriva umezelii, zgomotului, prafului. Acest tip de garnituri asigură un grad de etanșeitate superior, având un coeficient de transfer termic de k= 0.033W/mk.

Galerie video
binale malinoiu
GHID CLIENȚI
Echipa noastra este formata exclusiv din profesionisti in tamplarie din lemn stratificat
binale malinoiu
GARANȚIE
Toate produsele noastre sunt insotite de Certificate de Garantie emise conform legislatiei in vigoare
binale malinoiu
MENTENANȚĂ
Asiguram intretinerea usilor, ferestrelor, feroneriei, finisajului si a garniturilor